Umetni nohti

umetni-nohtiUrejeni nohti so ključ do lepega videza. Naj bodo naravni ali ne, njihov videz je zelo pomemben. Danes so pri ženskah vse bolj priljubljeni umetni nohti (več informacij glede umetnih nohotv najdete na strani www.umetni-nohti.com). Le te nam lahko uredijo v salonih, ali pa si jih uredimo same. Še posebej so umetni nohti priljubljeni pri ženskah, ki imajo svoje nohte krhke. Marsikatera ženska si je lahko tako prvič privoščila dolge.

Ob svečanih priložnostih, kot so poroka, maturantski plesi ipd., si jih privošči veliko dam. Umetnih nohtov, je na tržišču veliko, tako da si bomo zlahka izbrale takšne, ki so nam najbolj pri srcu. Polakiramo jih lahko s poljubnim lakom za nohte, le-tega pa lahko kombiniramo z oblačili. Tako bomo v prihajajoče pomladne in poletne dni še bolj zasijale.

Urejene bomo samozavestnejše in tudi bolj vesele. Pri čiščenju doma pa je pomembno, da uporabljamo rokavice, saj bomo s tem obvarovale kožo na rokah in prav tako tudi naše nohte. Čistila so ponavadi agresivna in niso ravno varovalo naših rok. Roke tudi redno negujemo s kremami za roke. Tako bodo dobila vsa potrebna hranila. V pomlad in poletje stopimo urejeni. Ne ustrašimo se torej umetnih nohtov in kakšnega pisanega cvetja na njih.

Author: moda