Trajno odstranjevanje dlak v Dermacentru

Lasersko odstranjevanje dlak je poseg, ki trajno odstrani neprijetne dlake na različnih predelih telesa. V primerjavi s klasično depilacijo oziroma britjem ima lasersko odstranjevanje dlačic številne prednosti, izkušnje po samem tretmaju pa so neverjetne. Na spletni strani dermacenter.si najdete center za estetiko in lasersko odstranjevanje žil, znamenj in dlak. Omenjen center se ukvarja s storitvami dermatologije, estetike, alergologije in flebologije. In katere so glavne prednosti laserskega odstranjevanja dlak?

Kot smo že povedali, je lasersko odstranjevanje dlak trajna rešitev, saj v vsaj 90% dlačice prenehajo rasti nekje po treh do petih tretmajih. Ker laser izbriše dlačno korenino, dlaka ne more več izraščati, to pa pomeni konec vraščenih dlak. Z laserskim odstranjevanjem dlak se boste rešili tudi vnetij, ki se pojavijo po britju oziroma depilaciji in pa izgledu »kurje polti«. Ena pomembnih prednosti laserskega trajnega odstranjevanja dlak pa je tudi to, da je postopek z uporabo aleksandritnega laserja popolnoma neboleč.

Dlačice prenehajo rasti že po prvem tretmaju, kar pomeni, da se vam do naslednjega posega ne bo potrebno depilirati. Po vsakem končanem posegu bo štegvilo novo izraščenih dlačic manjše, koža bo postala gladkejša, izginile pa bodo tudi moteče pigmentacije. Lasersko trajno odstranjevanje dlak v Dermacentru je odlična rešitev za vse, ki se želijo znebiti vsakodnevnih skrbi zaradi dlak in posledic različnih tehnik odstranjevanja dlak. Za več informacij lahko obiščete tudi spletno stran centra za estetiko Dermacenter. Na lasersko odstranjevanje dlak se sicer lahko naročite preko spleta ali preko brezplačne telefonske številke. Privoščite si lasersko odstranjevanje dlak in zaživite z gladko, mehko kožo.

Author: moda