Serum za rast trepalnic je primeren tudi za občutljive oči

podaljsevanje-trepalnicDanes ima vedno več ljudi občutljive oči. Za rdeče oči in pekoč občutek so pogosto krive alergije, genetika, onesnaženo okolje ali naprezanje oči. Včasih se zdi, da občutljivost oči povzroči tudi napačna izbira izdelkov. Na videz nedolžni izdelki so lahko za občutljive oči pravi strup in povzročijo prave preglavice. Zato je pomembno, da izbirate nežne, naravne in klinično preverjene izdelke, ki nimajo neprijetnih stranskih učinkov. To je še posebej pomembno pri izdelkih, ki jih nanašate v neposredno bližino oči. Sem sodijo različne kreme, senčila, maskara in nedvomno tudi serum za rast trepalnic, če ga uporabljate.


Serum za rast trepalnic je verjetno s tega vidika še najbolj zahteven izdelek, ko govorimo o občutljivih očeh. Gre namreč za tekoč gel svilnate teksture, ki ga nanašamo na koren trepalnic in veke ob trepalnicah. Za nanos je priložen tanek in koničast aplikator, s katerim narišemo tanko linijo, kot bi ob trepalnice nanašali črtalo za oči. To pomeni, da ga nanašamo v neposredno bližino oči. In če izbrani serum za rast trepalnic vsebuje samo eno potencialno dražečo sestavino, lahko na vaših očeh povzroči obilico preglavic. Zato bodite previdni!

Če niste previdni in kupite serum za rast trepalnic, ki nima klinično preverjenih sestavin ali sestavin preverjenega porekla, boste že po enem nanosu opazili razdražene oči. Najpogostejši znaki so pordele oči, pekoč občutek ali pretirano solzenje oči. Če opazite kar koli od tega, takoj prenehajte z uporabo. Tukaj je nekaj nasvetov, kako se lahko prepričate, da bo vaš naslednji serum za rast trepalnic varen za uporabo tudi na najbolj občutljivih očeh. Na spletu preverite, ali ima vse potrebne certifikate, ali vsebuje samo naravne sestavine in kakšno je njihovo poreklo. Odličen znak je tudi, da je bil narejen test z uporabnicami, ki so potrdile, da jim tisti serum za rast trepalnic ni povzročal nobenih težav.

Author: moda