Rafting, soteskanje, kajak

Danes je območje, ki ga povezuje reka Soča povsem drugačno. Zgodovinski spomini, ki se vežejo na vojno so pozabljeni, Soča pa je namenjena raftingu, kajakaštvu, mini raftingu, plavanju, kopanju, sončenju. Poleti je dolina, po kateri se vije Soča napolnjena s turisti, ki se poslužujejo raznih aktivnosti in uživajo v prelepi naravi. Soča privabi tako vodne, in športno-adrenalinske navdušence, kot tudi le tiste, ki samo uživajo v naravi ali pa hrani. Za njih se izvajajo posebne aktivnosti, ki so vezane na to, kaj nudi Soča. Nekatere aktivnosti so vezane na bolj adrenalinska doživetja, na primer rafting Soča, druge pa so bolj za umirjene in starejše turiste, ki si želijo le raziskati skrite kotičke, ki jih ima reka Soča.

V centru Tolmina se nahaja sotočje, kjer se srečata reka Soča in reka Tolminka. Ta prostor je vedno precej obiskan, navadno tam potekajo razni festivali, ko pa teh ni, pa se ljudje tja hodijo kopat in uživat v spokojni naravi ter fotogeničnemu okolju. V času festivalov imamo za udeležence pripravljene posebne akcije, ki jim omogočajo, da se Soča predstavi kot gostoljubna destinacija.

Dolina, ki jo ustvarja reka Soča torej privablja že sama po sebi s svojim izgledom, veliko prednost pa ji dajejo tudi vse aktivnosti in možnosti, ki se jih je možno posluževati in v njih izjemno uživati. Obiskovalci radi izpostavijo, da so z našimi storitvami, ki nam jih nenazadnje Soča sama omogoča zelo zadovoljni. V dolino se radi vračajo, saj je Soča vseeno kar posebna reka. Kot podjetje si želimo v prihodnosti naš nabor aktivnosti in izletov v dolini povečati. Predvsem nam je pomembno to, da vam Soča ostane v lepem spominu, ter da so aktivnosti čimbolj približane vašim željam. Cilj za naslednja leta je tudi, da se število povratnih turistov poveča, ter da nas le ti priporočijo naprej. Če imate kakršnekoli predloge za izboljšavo, nam sporočite.

Privoščite si nepozabne počitnice v Posočju. Obiščite https://www.maya.si/.

Author: moda