Podaljševanje trepalnic

podaljševanje trepalnicSte rade lepe in urejene? Ste vsako jutro pred odhodom v službo predolgo pred ogledalom? Nanašanje maskare navsezgodaj je prava muka. Podaljševanje trepalnic vam lahko skrajša jutranjo rutino. Preden prime prva kava smo zjutraj nevarne same sebi. Imate kdaj občutek, da si boste z maskaro zjutraj prej iztaknile oko kot jo nanesle enakomerno? Jaz si običajno najprej privoščim kavo in potem začnem z bolj delikatnimi operacijami. Včasih si želim še permanentno ličenje.

S popravkom frizure bi bila že navsezgodaj videti budna in pripravljena za nove zmage. Na žalost bi ostala brez možnosti, da si kasneje premislim glede oblike ali sledim modnim trendom. Podaljševanje trepalnic pa mi prihrani kar nekaj časa v jutranji rutini. Videti so lepše in zdrave. Pritegnejo precej občudujočih pogledov.

Nanašanje maskare ni več potrebno. S tem odpadejo tudi nadležni črni madeži okrog oči. Podaljševanje trepalnic je videti popolnoma naravno. Nihče, ki me ne pozna dlje časa, ne ve da trepalnice niso v celoti moje. Moj pa je pogled, ki izpod njih trepalnic gleda precej mlajše. Videti pa sem tudi bolj budna, tudi takrat ko to ni čisto res.

Odločila sem se za podaljševanje trepalnic za toliko, da sem vedno videti urejeno. Lahko bi izbrala tudi opcijo z precej daljšimi in gostejšimi dlakami. Odločila pa sem se, da taka ekstravaganca ni zame. Bolj mi ustreza naravnejši videz. Na stolu v studiu sem preživela skoraj dve uri. V tem času sem se sproščala in skoraj zaspala. Po končanem tretmaju me je razveselil pogled v ogledalo. Moje prej redke trepalnice so videti zdrave in polne. Zjutraj porabim manj časa pred ogledalom in zato lahko sedaj vsak dan spim nekaj minut dlje. Prijazna kozmetičarka pravi, da bodo zdržale kar nekaj časa. In po nekaj tednih so prav tako lepe kot prvi dan. Tole podaljševanje trepalnic je bilo dobra ideja.

Author: moda