Paž frizure

Če imamo tanke lase, se ponavadi sooočamo z dilemo, kakšno pričesko izbrat, da frizura ne bi izgledala brez volumna in pusto. S pravilnim striženjem, pri tem moramo upoštevati, na katerih mestih so lasje najbolj tanki, lahko naredimo prave čudeže.

Če smo v dilemi zaradi izbire frizure, in imamo tanke, puste lase, brez volumna, je vsekakor paž frizura prava izbira. Poznamo veliko vrst paž frizur, vendar je pri tankih laseh pomembno, da so ti enake dolžine in ne predolgi.

paz-frizure

Tanki lasje dajejo bolj polno obliko, če so v enaki dolžini, ker v tem primeru optično ojačajo debelino las in pričarajo pričeski dodatni volumen. Zelo lepo poživi paž frizuro na tankih laseh fru-fru, ki daje naši frizuri polnost, pravo dramatično svežino, postrižemoe ga lahko močno nazaj, saj bo frizura tako izgledala še bolj polno.

Če imamo tanke lase, pa se moramo izogibati predolgemu pažu, saj bi v tem primeru lasje izgledali še tanjši, kot v resnici so. Vsekakor pa naj frizerka glede na obliko vašega obraza prilagodi dolžino paža.- dovolimo ji torej kakšen strokovni nasvet.

Kaj pa nega las glede na barvo?

Vse vrste las lahko spiramo z vodo, ki smo ji dodali malo kisa, seveda jih moramo potem še sprati z mlačno vodo. Rjavolaske in temnolaske lahko osvežijo barvo svojih las, če zadnjo spiranje las po umivanju naredijo z mlačnim pravim čajem .Blondinke pa lahko osvežijo ten las, če zadnji vodi za spiranje dodajo sok ene limone.

Author: moda