Le kdo ne nosi spodnjega perila?

Le kdo ga ne nosi? Spodnje perilo je eno izmed osnovnih oblačil za vsakodnevno rabo. Kaj pa si predstavljamo pod tem pojmom? To so spodnje hlačke, nedrčki, tangice, korzeti, spodnje majice, erotično perilo, spalne srajce, pižame. Seveda čisto vsega izmed naštetih ne nosimo vsak dan; sigurno se najde tudi kdo, ki ne nosi spodnjih hlačk, še posebej ob kakih določenih priložnostih, večina pa sigurno ga.

paris hilton brez hlačk
paris hilton brez hlačk

Spodnje perilo začnemo nositi že zelo zgodaj, okrog drugega leta starosti namreč otroku že kupimo prve spodnje hlačke, ko ga počasi začnemo odvajati od pleničk. In potem jih nosimo celo življenje. Zato jih tudi potrebujemo precej. Najmanj sedem kosov, za vsak dan v tednu enega. Potem jih operemo in znova oblečemo dokler nam elastika še zdrži in se tkanina ne obrabi. Nato jih odvržemo v smeti in si kupimo nove.

anne hathaway brez hlačk
anne hathaway brez hlačk

Tudi spodnja majčka je zelo praktična zadeva. Služi nam predvsem za to, da nam pokrije ledveni predel telesa, da se ne prehladimo. Je tudi dobra podlaga za zgornji del oblačil, torej za majco ali srajco ali pulover oziroma za tisto, kar pač že oblečemo na njo. Spodnje majčke so že en tak del perila, ki  ga ne nosijo vsi, še posebej poleti so le-te čisto odveč oziroma jih lahko nosimo namesto zgornjih majic.

Author: moda

Leave a Reply