Odstranjevanje dlak

Za odstranjevanje nadležnih dlačic obstajajo številni postopki. Med tiste prve prav gotovo štejemo britje z navadno britvico, potem pa so tu še voskanje, puljenje, lasersko odstranjevanje dlačic in še bi lahko naštevali. Pravi hit je trenutno povsod po svetu brazilska depilacija. Je zelo učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic in izredno priljubljena pri obeh spolih.

Prvi razlog, da je depilacija bikini predela taki hit, je njen hitri učinek, drugi pa cena, saj je bikini voskanje relativno poceni. Postopek odstranjevanja dlačic z voskanjem je morda res nekoliko boleč, toda le na začetku, potem pa vsakič manj. Seveda je prag bolečine pri ljudeh zelo različen.

Torej, vosek nanesemo z lopatico na predel, ki ga želimo depilirati, da se oprime dlak, nato pa na povoskani predel zalepimo depilacijski trak, ki ga s hitrim potegom odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak.

Najbolj strokovno vam bodo dlačice odstranili v kozmetičnih salonih, kjer kozmetičarke svetujejo, da se za brazilsko depilacijo raje odpravite v salon, da se zaradi nestrokovnega posega in pomanjkljive opreme ne poškodujete. In posledično naredite več škode kot koristi, ki vam ga lahko prinese odstranjevanje dlačic.

Author: moda