Oblikovanje frizur

krtaca-za-laseSkozi zgodovino zasledimo različne ženske, moške in otroške frizure. Frizerji še danes črpajo navdih iz prejšnjih stoletij. Poleg tega pa ustvarjajo vsako leto nove modne smernice. Nekateri ljudje prisegajo na klasične frizure, medtem ko se predvsem mlajši odločajo za moderne frizure neravnih linij in včasih tudi živih barv.

Naravna barva las je že prava redkost. Frizerji, ki se ukvarjajo z oblikovanjem frizur na raznih frizerskih modnih revijah znajo iz las ustvariti tudi prave umetnine.

S pomočjo raznih pripomočkov lahko ustvarite zanimivo frizuro tudi sami doma. Uporabite lahko navijalke, ravnalnik ali kodralnik za lase, odvisno kakšen efekt želite. Frizuro si lahko olepšate tudi z nakitom za lase. Ta pride še posebej v poštev ob priložnosti kot je poroka.

Dosti žensk se danes odloča tudi za podaljševanje las. Podaljševanje je še posebej primerno za tanjše lase, saj vam frizer že v eni uri pričara bujnejšo frizuro ter nasmeh na obraz. Za lep videz podaljšanih las poskrbite s posebno krtačo. Lase je potrebno krtačiti večkrat na dan. Priporočljiva doba nošnje podaljškov je 6 mesecev, potem pa je potreben ponoven obisk pri frizerju.

Author: moda