Krema protiv bora Lux – Factor 4D

krema-protiv-boraKrema protiv bora, estetske operacije, botox injekcije…jedni su od načina kako se riješiti tankih linja na licu koje nam ne izgledaju nimalo privlačno. Bore na čelu, oko očiju, usana, opuštena koža, sve je to potpuno normalni proces starenja kože, međutim u današnje vrijeme sve to možemo zaustaviti u par koraka, i to pravilnim odabirom onoga što je najbolje i najkvalitetnije za naše lice. O kremama protiv bora postoje brojni članci, međutim pravo pitanje je, koliko su one zaista učinkovite? Zašto je LUX – FACTOR 4D HYALURON formula protiv bora toliko učinkovita? Provjerite na stranici http://lux-factor.com/krema-protiv-bora

Nismo samo jednom čuli od naših prijateljica, teta, mama, baka…da su ostale razočarane nad kremom protiv bora koju su kupile. Da su potrošile puno novaca na nešto što ne daje nikakve rezultate. Savjet farmaceuta ili nekog stručnjaka vrlo je važan. Nije svaka krema protiv bora namijenjena svakom tipu kože i neće na svačijoj koži djelovati jednako. Svaka koža je drugačija i svaka žena se bori sa različitim borama. Kod nekih su te bore puno izraženije nego kod drugih žena. Mimičke bore, su one prve bore koje ima skoro svaka žena. To su prve bore koje se pojavljuju oko očiju, na području između obrva te bore na čelu.

Kada je riječ o prvim borama, svakako savjetujemo prirodnu kozmetiku bogatu hranjivim sastojcima i mineralima, ne smijemo zanemariti unos dovoljne tekućine u tijelo, izbjegavati pretjeranu izloženost suncu….moramo voditi računa da naša krema u sebi sadrži zaštitni faktor. Sve to su samo male stvari koje će nam svakako pomoći i spriječiti prijevremeno starenje kože. Svakako izbjegavajte cigarete. Poznato je koliko su cigarete štetne po zdravlje, i koje sve bolesti donosi svaka zapaljena cigareta. Međutim, cigarete trajno uništavaju tkivo kože. Koža postaje opuštenija, naše lice mijenja boju, postaje sivo, nastaju bore oko usana kojih se nikako nećemo riješiti. Ukoliko ste strastveni pušač i teško vam se ostaviti cigareta, barem se potrudite da vaša koža dobije potrebnu njegu.

Pravilno skidanje šminke, krema protiv bora bogata hranjivim sastojcima koja ne zateže kožu već joj pruža osjećaj ugode i hidratacije tokom cijeloga dana, svakako su samo jedan mali dio kako vašoj koži pružiti ono što joj je potrebno.

Author: moda