Kakšno spodnje perilo pa nosite vi?

perilo oblikovanje postave-500
Perilo z aoblikovanje postave

Boksarice, tangice ali standardne spodnje hlačke? Spite v pižami, spalni srajci, kombineži ali brez vsega? Tudi modrci so najrazličnejših vrst, od klasičnih z naramnicami do športnih in tistih brez naramnic do erotičnih, ki več pokažejo kot skrijejo. Izbira je velika, odločitev pa samo vaša.

Vzemite si čas za nakup, saj je v prvi vrsti pomembno udobje, zato ne spreglejte sestave materiala ter zanimive kose obvezno pomerite, saj lahko že takoj ko oblečemo ocenimo ali nam odgovarja ali ne. Še posebej pri modrcih je važno, da nas nič ne tišči in da so prijetni na otip in iz mehkih, nežnih materialov ter da se lepo prilegajo telesu.

V zadnjih letih je možno kupiti tudi spodnje perilo, ki ima funkcijo manjšega oblikovanja postave. Na tak način se da skriti telesne pomanjkljivosti, beri premajhne prsi ali odvečne maščobe na trebuhu, stegnih ali drugje ter jih s pomočjo tesno prilegajočih spodnjih majic ali hlačnih nogavic skriti. Na tak način brez napora dosežemo cilj, kar v tem primeru pomeni da pretentamo sebe in druge, da izgledamo boljše kot v resnici smo. Je le kratkoročna rešitev s katero služijo proizvajalci, ki pa ne bo rešila našega nezadovoljstva s sabo.

Author: moda

Leave a Reply