Kaj je permanentno lakiranje nohtov?

Ne poznam veliko žensk, ki ne bi vložile truda v svoje nohte. Vendar pa nekatere ne uživajo toliko v lakiranju nohtov kot druge. Pri lakiranju nohtov se lahko pojavljajo različni problemi oziroma težave. Prvo je sam nanos laka in seveda tudi kvaliteta samega laka za nohte. Včasih si želimo tudi kakšnih lepih vzorčkov, kar pa dela problem predvsem tistim, manj ustvarjalnim in z bolj nemirno roko. Po lakiranju nohtov pa si običajno želimo, da bi nohti ostali več dni takšni kot so takoj po lakiranju. To je seveda skoraj nemogoče, razen če so naše roke in nohti zaviti v rokavičke. Vendar pa je moderno življenje prineslo inovacijo tudi na tem področju.

Ta inovacija se imenuje permanentno lakiranje. Permanentno lakiranje nohtov je obstojno lakiranje, ki je primerno za vse moderne ženske. Tovrstno lakiranje nohtov poskrbi za obstojnost nekje od treh do petih tednov in se ne kruši, ne lomi, ne poka, poleg tega pa je izjemnega leska. Takšni nohti so sanje večine žensk oziroma tistih žensk, ki si želijo brezhibno urejene nohte in dolgo obstojnost. Permanentno lakiranje nohtov ne poškoduje, poleg tega pa je zelo trendi in šik. Tajski wellness center vam poleg drugih storitev ponuja tudi permanentno lakiranje nohtov. Za več informacij o ponudbi je najbolje, da kliknete kar na www.beli-lotos.si.

Poleg permanentnega lakiranja nohtov pa si lahko v centru Beli lotos privoščite tudi tajsko ali katero drugo masažo, manikuro, pedikuro, savno ali kopel in pa seveda tudi različne storitve na področju nege obraza in telesa. Zakaj se ne bi vsake toliko časa malce razvajali in se tako počutili bolje?

Author: moda