Kaj je brazilska depilacija?

Brazilska depilacija ali »brazilka« velja za eno najbolj seksi depilacij. Ženske ji zaupajo, ker se s tem počutijo zapeljive, gladke, negovane in sveže. Koža na intimnih predelih je po opravljeni brazilski depilaciji lepa, gladka in nedotaknjena, kar je še posebej cenjeno v poletnih mesecih na primer na morju, ko se ženski ni potrebno več ubadati z dlačicami, in je zato tudi dopust lahko bolj sproščen.

Brazilska depilacija je poleg bikini depilacije vse bolj priljubljen postopek odstranjevanja dlačic ne samo pri zvezdnikih, ampak pri vseh ženskah po svetu. Zaradi teh razlogov je potem lažje odmisliti tistih nekaj sekund bolečine, ki jo prinaša sam postopek brazilske depilacije.

  • Brazilska depilacija
    Odstranjevanje dlačic na intimnih predelih. Preberite kako poteka poseben postopek odstranjevanja dlačic na intimnih predelih ki mu pravimo “brazilska depilacija”.
  • Playboy ali tanga depilacija
    Presenetite partnerja z atraktivenim izgledom vašega mednožja! Izvajamo depilacije za gladko in lepo kožo skozi celo leto. Obiščite nas!
  • Depilacija
    V našem salonu poskrbimo za odstranjevanje dlačic na rokah, nogah in na intimnem predelu. Prehitite pomlad in poletje in si neboleče odstranite vse dlake!

Kadar govorimo o brazilski depilaciji, gre za depilacijo, pri kateri se odstranijo dlačice na intimnem predelu. Po brazilski depilaciji pa je seveda potrebno kožo namazati in jo ustrezno zaščititi.

Depilacija je sicer odstranjevanje dlak z različnimi tehnikami in poteka na predelih, na katerih želimo odstraniti dlake. Pri depilaciji se uporablja vosek, katerega nanesemo na željen predel in nato nanj položimo trak. S hitrim potegom traku se odstranijo dlačice. Vendar pa morajo biti dlake za depilacijo dolge nekje pol centimetra, saj s tem lahko zagotovimo dobro depilacijo. Redno depiliranje prinese lepe rezultate. Dlake namreč postanejo redkejše, tanjše in tudi bolj mehke. Tudi koža po rednem depiliranju postane bolj mehka.

Kot smo že omenili, se depilacija lahko izvaja na različnih predelih telesa. Depilacija je primerna tako za ženske, kot za moške. Po procesu depilacije je priporočljivo, da se sončnim žarkom ne izpostavljamo nekje 24 ur. Za več informacij o brazilski depilaciji oziroma depilaciji, pa ne pozabite preveriti njihove spletne strani. Na spletni strani boste našli več informacij tudi o ostali ponudbi podjetja. Privoščite si razvajanje ter postanite bolj samozavestni in zdravi.

Author: moda