Frizure

Vsi smo radi urejeni, saj tudi to vpliva na naše počutje ter pozitivno samopodobo. Še posebej določeni poklici zahtevajo da smo urejeni primerno za položaj, ki ga zavzemamo, kar pomeni, da se od nas pričakuje urejenost od pet do glave. Frizure so pri tem precej pomembne. Še posebej če delamo z ljudmi ter na javnih funkcijah, torej ko smo na očeh novinarjev ter ostale javnosti.

Kaj hitro se lahko zgodi, da nas kak fotograf dobi z razmršenimi lasmi ter raztegnjeno majico ali raztrganimi kavbojkami. Določeni časopisi in revije samo iščejo take primere, da jih lahko objavijo ter osebo v javnosti osmešijo. Zato nam, če smo javna oseba, ne sme biti mar za naš videz.

Frizure si lahko urejamo sami doma; kako bomo izgledali je torej odvisno od nas, pri tem je pomembno kakšno dolžino las imamo ter ali sploh vemo kaj nam pristoji oziroma kako si lahko sami uredimo pričesko.

Pri ženskah z daljšimi lasmi je verjetno najlaže, da se počešejo ter naredijo čop in pričeska je narejena v nekaj minutah. Drugače je pri krajših pričeskah, kjer je potrebno malo več časa za urejanje, saj se nam čez noč lasje poležejo ter razkuštrajo in se lahko zjutraj zbudimo kot strašilo. Rešitev, ki nam preostane je, da si umijemo lase ter oblikujemo pričesko na novo.

Author: moda