K frizerju po frizuro

frizerČe vzamemo v roke kakšen svoj album fotografij, se velikokrat zgrozimo nad modnim stilom takratnega obdobja. Toda, obleka in tip frizure, ki smo mu prisegali, je bil nekoč top. Že samo nekaj let kasneje se lahko vse spremeni. Nič ni narobe, če frizure menjamo večkrat v letu, saj tako poživimo in osvežimo svoj videz, postanemo si zopet bolj všeč.

Znano je, da ne radi menjamo svojega frizerja, ko smo enkrat zadovoljni z njim. Lasje so namreč občutljiv del našega telesa, saj so poleg obraza najbolj na udaru, zato nam pogosto ni povsem vseeno, kaj se dogaja na naši glavi, še bolj pa, kako le-ta izgleda.

Ko se med frizerjem in stranko stke prijateljska vez, je pri vsakem obisku obema lažje – stranki pri izražanju želja in zaupanju, frizerju pa pri lažjem svetovanju, saj svojo stranko že dobro pozna.

In kdaj se ljudje odločamo za nov tip frizure? Navadno ob kakšnih življenjskih prelomnicah ali pa ker smo enostavno naveličani stare, že preverjene frizure, ki nam sicer odlično pristoji in nam služi že leta, toda čas je za spremembo, morda tudi drastično.

Author: moda