Depilatorji

Depilatorji so pripomočki, ki spadajo med osebno nego. Ne glede na to, če boste ženski depilator kupovali na spletu, v kakšnem trgovskem centru ali specializirani trgovini, je oddelek za osebno nego pravi kraj, kjer bodo depilatorji nameščeni.

Depilatorji imajo tudi lep slovenski izraz, ki ga se v praksi precej redko uporablja. Slovenski izraz za depilatorje je odstranjevalec dlak. Tako eno kot drugo ime že samo po sebi sporoča, da gre za aparat, katerega glavni namen je depilacija.

Rio, Remington, Philips in Braun je nekaj zvenečih imen, ko se omenjajo depilatorji. Tudi cena tega pripomočka bo v veliki meri odvisna od imena proizvajalca in tudi od precej drugih lastnosti, ki jih ima posamezen depilator. Število pincet in različni dodatki, ki pospešijo depilacijo, bodo sicer dvignili prodajno ceno tega aparata, a tudi depilacija z njim bo precej bolj enostavna in hitra, zato naj vam ne bo žal odšteti nekaj evrov več.

Cene depilatorjev se začnejo že okrog 50 evrov. Lahko se najde celo kakšen bolj ugoden, a nakup tako ugodnega depilatorja vam vsekakor odsvetujemo, razen če naletite na kakšno res izjemno akcijsko ponudbo in kupite pod bistveno cenejšimi pogoji depilator, ki bi sicer stal veliko več. Cena navzgor ni omejena, saj lahko kupite depilator ki bo tudi 10x dražji od tistih najbolj ugodnih in celo še več.

Author: moda