Depilator

britjeDepilator je odličen pripomoček, ki vam lahko pomaga pri depilaciji, eno izmed obveznosti vsake sodobne ženske. Depilator ali odstranjevalec dlak, če uporabimo slovenski izraz, je učinkovita rešitev, ki odstrani dlake bolj učinkovito kot britvice in podobni pripomočki. Tako bodo vaše noge dalj časa lepe, dlake pa bodo rasle bolj počasi.

A če pričakujete, da bo depilator in set za depilacijo nežen način za odstranjevanje dlak, se pošteno motite. Sicer se depilatorji razlikujejo med seboj, nekateri so bolj boleči drugi pa lahko odstranijo dlake na manj boleč način, a nekatere predele boste težko depilirale z depilatorji.

Odstranjevanje dlak na nogah še gre nekako, za tiste pod pazduho in v bikini predelu pa raje uporabite kakšen bolj human način. Če ste zelo odporni na bolečino, lahko poskusite tudi depilator in kaj hitro boste ugotovili, če boste še kdaj to ponovili.

Vse tiste, ki ste dovolj vztrajne in odporne za bolečino, lahko pričakujete, da bo bolečina pri vsakem nadaljnjem depiliranju manjša in kaj hitro se boste navadili depilator uporabljati tudi na tistih predelih, kjer ga jaz prav gotovo ne bom več nikoli.

Če depilatorja še niste uporabljale, si za prvo uporabo rezervirajte kar nekaj časa, saj je depilacija z njim precej bolj počasna kot uporaba britvice.

Author: moda