Brazilska depilacija

Brazilsko voskanje so prve nudile v svojem kozmetičnem salonu na Manhattnu sestre Padliha iz Brazilije. Minilo pa je kar nekaj let, da se je brazilska depilacija dejansko začela uporabljati in ni veljala več za tabu temo. Nekoliko je k temu pripomogla tudi serija Seks v mestu.

brazilska depilacijaPri brazilski depilaciji gre za odstranjevanje dlačic na intimnem predelu. Zanjo se seveda lahko odločite tudi moški. Cena za brazilsko depilacijo je od 20 do 30 evrov. V kozmetičnih salonih potrebujejo za poseg od 20 do 45 minut. V nekaterih kozmetičnih salonih dobite pred depilacijo tudi hlačke za enkratno uporabo.

Če želite, da vam kozmetičarka pusti kakšen vzorček kot na primer črtico, srček ali kaj drugega je potrebno to seveda povedati na začetku. Brazilska depilacija je popularna predvsem zaradi tega, ker je koža 2-6 tednov popolnoma gladka, kar je zelo praktično.

Še posebej priporočljiva je brazilska depilacija pri odhodu na morje, saj se nam na dopustu ni potrebno ukvarjati  z odvečnimi dlačicami. Prednost brazilske depilacije pa je tudi v tem, da so dlačice po depilaciji zmeraj bolj tanjše ter redkejše. Koža pa je mehka in gladka.

Author: moda

Leave a Reply