4. sejem Frizerstvo, Celje

sejem-frizerstvo-300x249Od sobote 11.maja do nedelje, 12. maja bo v Celju, na celjskem sejmišču potekal 4. sejem Frizerstvo. Istočasno se bo odvijal tudi 4. sejem Kozmetika, ki je strokovni sejem za lepoto telesa. Gre za sejma za stroko, kjer se bodo najboljši domači strokovnjaki soočili tudi z eminentnimi strokovnjaki iz tujine. Na sejmu se bodo predstavili trendi za sezono 2013.

Organizatorji obljubljajo da bodo slovensko frizersko in kozmetično stroko predstavili v vsem sijaju, ki si ga zaslužita doma in v regiji. Organizator se je odločil za nov termin na pragu poletja in poletnih lepotnih trendov. Predstavljena bo nova preobleka sejma v ospredju katere bo strokovnost.

Vsem razstavljalcem bodo priskrbeli, da bodo imeli dovolj prostora za demonstracije na njihovih razstavnih prostorih. Na prizorišču bo tudi veliki oder za ekskluzivne showe, predavalnice za look & learn seminarje in strokovna predavanja.

Organizatorji pričakujejo na sejmu Frizerstvo ponudnike: profesionalne lasne kozmetike, frizerske opreme, frizerske galanterije, delovnih oblačil in obutve, izobraževanj na področju frizerstva,  strokovne literature in revij.

Author: moda